מוסיקה לבית הכנסת בתקופת הבארוק II - יונה בחגוי הסלע

Adler, Israel, ed. Synagogue Music in the Baroque - Vol. 2 - Dove in the Clefts of the Rock, Anthology of Music Traditions in Israel, Vol. 8 1st ed. Jewish Music Research Centre, The Hebrew University of Jerusalem AMTI CD 9401, 1994, 1 compact disc.

הושענא רבא בקסאלי מונפראטו, 1732. מוסיקה אמנותית מן המאה ה18, מתוך הרפרטואר של קהילות אמסטרדם - קנטטות ויצירות למקהלה, וקסאלי מונפראטו - טקס הושענא רבא משנת 1732.
הקלטה מקונצרט לציון מאה שנה לבית הספרים הלאומי והאוניברסיטאי שהתקיים בירושלים באחד עשר ביוני 1992, בסיועם של יד הנדיב, רשות השידור וקרן הזכרון לנח גרינברג.
בתקליטור יצירות מאת אברהם קסרס וכריסטיאנו ג. לידרטי (אמסטרדם) ומלחינים אלמונים.
מבצעים: המקהלה הלאומית רינת; תזמורת קשת הבארוק; אבנר איתי, מנצח; מרים מלצר, סיון רותם ואריס כריסטופליס, סופרן; יעקב זמיר, קונטרטנור; סטפן שרקרברגר, בס; וולטר רייטר, כנר אורח; דוד שמר, צ'מבלו; איזידורו רויטמן, תיאורבו; בני הנדל, קריין.
עיבודים מוסיקליים ומימוש הבס הממוספר נעשו על ידי ישראל אדלר.
מצורפת חוברת עם הסברים בעברית ובאנגלית וטקסטים עבריים עם תרגום לאנגלית.

להאזנה לאלבום באתר הספריה הלאומית.

ניתן להאזין לאלבום זה גם באפל מיוזיק, או להוריד אותו מאמזון כקובץ mp3.

דוגמאות סאונד

Synagogue Music in the Baroque Vol. 2 - Dove in the Clefts of the Rock